Påverka ditt eget livsöde

Har du problem med din egen livsinställning och undrar hur du kan ändra attityd? Ibland kan det vara svårt att göra det på egen hand eftersom det är komplicerat att bryta livsmönster. Då kan en livscoach komma väl till hands som guidar dig och lär dig förstå dig själv.

Livet är inte alltid rättvist och världen är ofta tuff att handskas med. Och som liten obetydlig människa kan det vara svårt att komma underfund med vad du vill ha och behöver. En Livscoach med stort L kan vara exakt det du behöver. Oavsett var du står i livet.

positive thinkingÄndra om från negativt till positivt

Tankens kraft har större inverkan på våra liv än vi tror. Tankens kraft kan också få oss att skapa självuppfyllande profetior genom att ständigt tänka att något ska hända och därigenom skapa förutsättningarna att detta händer, genom det egna agerandet. Ibland kanske du känner att du halkat ned i en nedåtgående spiral som fördärvar hela ditt livstänk och som får dig att rent av må dåligt. Då kan det vara dags att ta hjälp utifrån.

Livscoachens uppgift

När du tar hjälp av en livscoach får du råd och visdom att kunna se dig själv med egna ögon för att själv kunna ta ställning till saker och ting. Det finns ofta en anledning till att du tänker i vissa banor.

 

  • Du kanske har genomgått ett trauma som gör dig vilsen och rädd
  • Du vet vad du har men inte vad du får, vilket gör att du agerar på samma sätt om och om igen istället för att ta nya tag
  • Du har på dig en offerkofta och får alla inklusive dig själv att tycka synd om dig

 

En livscoach hjälper dig med den mentala träningen så att dels kan ta kontroll över ditt eget liv och dina känslor och agera med sunt förnuft och känsla i en bra balans. Det viktigt att du vet att du själv axlar ansvaret för ditt liv, dina val och dina tankar. Mycket är ofta rädsla och hjärnspöken. En livscoach hjälper dig att förstå dig själv på ett intressant sätt. Då kan du även påverka andra och vara plog till dina medmänniskor.